Merhaba arkadaşlar. Hamileyim ilk anneler gunumdu eşim sozel olarak kutladı ama bir kuru cicek yda bir tepsi kahvaltı beklerdim icim burkuldu belli de ettim sonra eşim “asıl seneye anneler gunun seneye bişey alırım” dedi sanki ben buyuk hediye bekliyormuş gibi sadece bir jest bekledim ama buyutmedim tabiki. NEYSE ASIL SIKINTIM ŞU: o ara ev işi yapıyorduk ben ust katta o alt kattayken annesini aramış kutlamış bende insan yerine koyup işlerimiz bitsin beraber ararız diye bekliyorum onu. Cok sinirlendim ağladım hormonlardan mıdır nedir bende emin değilim ama koydu sanki ayrı evlerdeymişiz birbirimizden haberimiz yok gibi. Bide buyutuyormuşum annesi onemsemezmiş oyle şeyleri istersen sen tekrar ara diyor ama benim derdim o değilki ayrı gayrı olması cok pis bozuldum, cok ağladım soylendim eşek başımıyım diye, ben tepki verincede ben alınganmışım felaket senaryoları yazıyomuşum diye konuşup sinirleniyor. Sonra bende aradım annemi selam soyle diyor hem suclu hem guclu. Sonra da bişey olmamış gibi onume yiyecek bişeyler getiriyor ağlatan o değilmiş gibi. Halbuki onun ilk babalar gununde ne hayallerim vardı butun hevesimi aldı goturdu ona mı uzuleyim, ayrı gayrı yaptığına mı, ilk anneler gunumde beni ağlattığına mı? Gecede erkenden yattım sonra eşim geldi uyuyoruz bu arada eşim felaket horlar ve ben hep durterim yine durttum birkac kez, oflayarak sahura diye kalktı sahurunu yaptı kalan uykusunu da salonda devam etti. Sanki ben ona git salonda yat dedim. İnanılmaz koydu ve kırıldım. Bugunde yemek falan yapmadım gelince de konuşmadım hic. Bu gecede az once yani, aynı seneryo oldu horladı vs, kırıldığımı anlasın diye bu kez ben aldım yastığımı salona gecicektim "nereye gidiyorsun tamam sen yat ben giderim" dedi sert bir ifadeyle nefes almakta suc diye soylendi cıktı odadan. Şuan o kadar sinirliyim ve kırgınım ki, resmen umursamıyor gibi ne hissettiğimi neye kızdığımı, bir de uste yağ gibi cıktı, 1 hafta konuşmasam konuşmaz, nasıl davranacağımı şaşırdım ama ilk adımı asla atmak istemiyorum bu sefer ve en onemlisi kimseyle konuşamıyorum cok bunaldım