Merhaba arkadaşlar,

Ben bu kategoride uzun suredir calışıyorum,yaptıklarımı anlatmak istedim umarım yararlı olur.

Not: Orneklerimi yabancı icerik uzerinden veriyorum.

1-)Oncelikle guzel bir isimle kanal acıyoruz.Daha sonra +15 dakika onayını falan yapıp kanalı hazır hale getiriyoruz.

2-) Şimdi sıra kanala video bulmakta,cizgi film yani ingilizcesi Cartoon,oncelikle Google Ceviri giriyoruz.
Ceviri dilimizi İngilizce yapıp Cartoon yazıyoruz,daha sonra hangi dile cevirmek istiyorsak onu seciyoruz,mesela ben Arapcayı seciyorum.

Cıkan kelimemiz ' رسوم متحركة '

3-) Şimdi kategorimizi bulduk,sıra video bulmakta ' رسوم متحركة ' bu kelimeyi Youtube arama bolumune yazıyoruz.

Gorduğunuz gibi boyle boyle birsuru video ve kanal cıktı,ister direk olarak kelimeyle videoları cekin istersede kopyalanacak bir kanal bulun ve onu kopyalayın

4-) Site icin kendinize ait kaynak bulmak icin de bu yontemi uygulayın ben yine Arapca uzerinden gidiyorum.

Cıkan kelimemiz ' مشاهدة الرسوم المتحركة ' bu,bu kelimeyi Google Aramaya yazıyoruz ve karşımıza birsuru kaynak site cıkıyor.

Buradan sitelere tek tek giriyoruz ve kendimize uygun olan siteden videoları kanalımıza atıyoruz.

Arkadaşlar kendi uyguladığım yontemdir.Paylaşmak istedim,umarım yararlı olur Arapca uzerinden gittim ben,arapca calışan arkadaşlar kusura bakmasın
Bu anlattığım yontem sadece arapca uzerinde değildir,tum dillerde aynısını uygulayabilirsiniz.Dil bulmak icin de

- Nufuslarına gore ulkeler listesi - Vikipedi
- Ulkelere gore internet kullanıcısı sayısı listesi - Vikipedi

Bu iki siteden yararlanarak dil bulabilirler...

Edit: Zaten en baştada belirttiğim gibi yeni kanal acıyoruz,bunun haricinde direk Adsenseye bağlamayın.Zaten bu kategoride hemen 2.gunden video patlamaz veya hatırı sayılır derecede izlenmez,1 hafta gibi bir sure sonra herşey daha da kesinleşir.