Merhabalar ,
Arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim tanışma duğun nisan aklınıza ne gelirse problemli oldu. Sorunların cıkış sebebi coğunlukla eltim ile anlasamamdan kaynaklı iletişimimiz yok konuşmuyoruz. Kv ile goruşup konuşuyoruz ne kadar kırılmış olsamda eşimin annesi diyerek ve eşimi uzmemek adına ilişkimi saygı cercevesinde yurutuyorum.
Size danışmamin sebebi ise kv ikili davraniyor . (Ben kucuk gelinim bu arada) dışlandığımı sevilmediğimi hissediyorum eltime tavirlarina bakinca ...bir başkası olsa anında keserim ilişkiyi ama eşimin annesi sonucta. Evlerine gittiğimiz de de onlara ayak uydurup samimiymisiz gibi davranıyorum bize surekli onlardan bahsediolar iste şuraya gittiler soyle yaptılar vs nefret ediyorum ama susuyorum rol yapıyorum sonucta ve kendimi ezik gibi hissettiriyor bana bu durum. Kotu olmadan nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum ya beyaz ya siyah oluyor kafamda durumlar.

Daha fazla uzatmadan yasananlara haklı olsanız ve bu durumda olsanız tavrınız ne olurdu ?? Fikirlerinizi bekliyorum