Merhaba arkadaşlar. Hamile kalmak istediğimde cok uzun zaman erken hamilelik belirtilerini araştırmış idim, ancak cok da tatmin edici bi sonuc alamadım. Ben 1 hamilelik gecirdim ve bebeğimi 10. haftada kaybettim.
Hamilelik belirtilerine ilişkin tum gozlemlerimi paylaşıp benim gibi soru işareti olanlara azıcık da olsa yardımcı olmak istedim.
Oncelikle ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım, dolayısıyla dollenme gunumu net olarak biliyordum.
Dollenme sonrası gun gun yaşadıklarımı ise şu şekilde:
1-2. gun hic bir değişiklik olmadı.
3. gun: normalde cokj su icen biri değilim. 3. gunden itibaren su ihtiyacım acaib arttı. ağzım surekli kuru, ve kendimi elimde su şişesi ile gezerken buldum. İLk farkedişim ise, araba kullanırken arabada deli gibi su şişesi arıyodum.
4. gun: su tuketimi ile beraber idrar sıklığı da arttı tabii ki. İdrardaki fark ise, artık idrarımı tutamaz olmuştum.
5. gun. Sac dokulmesi: Saclarım inanılmaz dokuldu. Avuc avuc sac topluyordum evde. kesin kel kalacam dedim.
6.gun: UYku hali. Normalde gece kuşuyumdur. Uyumam. Ama inanılmaz uykum geliyordu. Uyku ile birlikte iştahım da cok arttı. Bir de sabahları cok erken uyanmaya bşaladım. Malum gece 18:00 de uyuyunca, sabahın korunde kalkıyodum.
bu belirtiler gebelik boyunca devam etti.
10.gun : ilk aş ermem. Canım deliler gibi helva istiyordu. Gittim marketten 1 kilo helva aldım ve yarısını yedim.
sonrasında tatlı aş ermesi devam etti.
Bir de gozbebeklerim cok buyudu. Ayrıca cildim cok guzelleşmeye başladı.
11.gun: ovulasyon testinde silik cizgi cıktı. LH ve Btehcg aynı protein yapısına sahip olduğu icin, LH testi(ovulasyon testi) hamileliği de gosterebiliyo. Tersi olmuyor. Yani Hcg testi yumurtlamayı gostermiyor.
12.gun. Hcg testi silik cizgi
15:gun: Kan testi yaptırdım ve betahcg 357 cıktı. Kese gorundu.
11.gune kadar hamile olduğumu bilmiyodum acıkcası. SOnradan duşununce aslında ilk gunlerde bile belirti vermiş.
bu konuyu merak edenlere yardımcı olabilmek temennisiyle...
Dollenme Sonrası gun gun hamilelik belirtileri
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Dollenme Sonrası gun gun hamilelik belirtileri