Dun acmış olduğum konu icin durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Ozet gecmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dun paylaştığım sozu kayınvalidem ustune alınmış olmalı ki laf soyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Guldum gectim ne alakası var anne oylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen boyle bişey soyledi ki dedim. Daha once milyon kere laf soktuğu icin biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gordum ki gorumcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sozleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil soylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Gorumceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi soyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yuzyuze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben boyle sacma birşey gormedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani ustumede alınmam engellememde ay şok oldum.