Merhaba
Bu sefer kendim icin değil arkadasım icin konu actım.
Arkadasım 7 yıllık evli ve oncesinde de uzun bi sevgililik donemi var. 1 tane de cocukları oldu.
Genel olarak arkadasım kv kp gorumce iyi anlaşıyor bir sorun yok. Sadece arkadaşımın eşi oğulları hakkında bir şey olduğunda bunu gizli soruyorlar mesela eşi hastaneye gitti annesi kardesi biliyor ama sanki arkadasımn hbri yokmuş gibi gizli gizli soruyor oğluna Kv . Bnu gorumce falan da yapıyor sanki arkadasımn bildiklerinden hbri yok gibi. Bende kendisine iyi de bundan ailenin sucu yok ki demrkki senin eşin ona gore izlenm bırakmış yada soylemiş bilemem sanki Ayşe nin hbri yok anne der gibi olmuş boyle dememiştir ama boyle yansıtmış olabilir dedim . O da eşiyle konusmus eşi ben bilemem neden boyle yapıyorlar cok şuphecisin demiş ona gore davranırım demiş bende dedim cok takılacak bir şey yok sende bildiğini ortamda belli et işte anne bizde doktordan geliyoruz boyle boyle dedi mesela de dedim eşin belli etmezse dedim bildiğini bilmiş olurlar. Sanırım arkadaşım ne gerek var ki boyle şeye dedi ya dedim oğullarını zor durumda bırakmak istememişlerdir yanlış ama dedim sanki sen kimsin der gibi bak oğlumuz bize soyluyor biliyoruz biz her şeyi der gibi diyo cok gucendim dedi. Ben 7 yılda tanıyorsun aileyi icindesin dedim ama yeni yeni olmaya başlamış. Ben Abarttığını duşundum ama o arkamdan iş ceviriyorlar dedi ? Sizin fikirlerinizi oğrenmek istiyor..