Merhaba arkadaşlar..
Sizlerden fikir alma amaclı yazıyorum..
Dışardan bakan goze ihtiyacım var..
Ben kendimi bildim bileli ailem tarafından hep yeteneksiz beceriksiz olarak gorundum.
Buna sebep olacak bi şeyler var mı yokmu bilmiyorum ama cok zoruma gidiyor..
Calisan biriyim ve iş yerim yakın olduğu icin yuruyerek gidip geliyordum..
Bekarken araba kullanıyordum ama eşim araba ile işe gittiği icin yıllardır kullanmadım..
Gideceğim yere de bisiklet ile giderim.spor oluyor banada..
genelde eşimle birlikte gezdiğimiz icin eşim kullanır arabayı..
Gecen ay tutturdu sana araba alayım bende olur dedim. Almış ve ben bunu ailemde bir kac kişi ye soyledim ablam babam teyzem vs hepsi de dediki ayyy ISSIZZ sen kullanamazsın carparsın arabayı.. Neden herkes kullanıyor da ben neden kullanamam.. diyeceksiniz ki şimdi bir tek konu araba mı.. yıllar once bisiklet aldık onda da aynısını dediler ISSIZZ sen duşersin yapamazsın.. Neden kucucuk cocuklar bile kullanıyor neden beni boyle beceriksiz goruyorlar cok duşunduruyor bu durum beni.. şuan bisiklet de suruyorum arabada.. video cektim gonderdim araba kullanırken de..
Sadece bu konular değil daha bir cok konuda boyle.. cocukların bile başarabildiği şeyleri ben yapmak isteyince ISSIZZ sen yapamazsın derler bana negatif enerji yayarlar.. bu durum beni uzuyor cunku ailemin boyle olmasını istemiyorum bana karşı pozitif enerji yaysınlar istiyorum destek olsunlar kostek değil de..
Bir cok konu var boyle..
Kursa yazıldım sen yapamazsın YAPTIM
bisiklet aldım sen suremezsin SURUYORUM
araba aldık sen suremezsin SURUYORUM
bebeğim olsun diye yıllardır caba veriyorum SEN COCUK BAKAMAZSIN
ev aldim odeyemezsin ODEDIM COK AZ BORCU KALDI..
Yuzme kursuna gittim ayy ISSIZZ sen bogulursun gitme.. YUZME BILIYORUM ARTIK
dikiş makinası aldım.. ISSIZZ sen ne anlarsın sen dikemezsin.. ELBISE ETEK HERŞEY DIKIYORUM..
En basit şeyler de bile sen beceremezsin sen yapamazsın sen dayanamazsın vs vs..
Ne yapmam lazım ailem neden boyle davranıyor bilmiyorum

Allahın izniyle Benim bu dunya da başaramayacağım hic bir şey yok..
Ben kendime cok guveniyorum onlar bana neden guvenmiyor cok şaşkınım ve uzgunum.. bu durum kendimi sorgulamama sebep oluyor ama bir cozum bulamıyorum..