Coğumuz video bittikten sonra tavsiye edilen videolara tıklayarak diğer videolara veya kanallara gidiyoruz.Bu yontem ile izleyiciyi kanalımızda tutmaya calışıyoruz.
İlk once Photoshop vb programlar ile kendimize bir menu oluşturacağız.Video yerleştireceğimiz bolumler şeffaf olacak ve bilindiği uzere .png olarak kaydedeceğiz
Benim tasarımım be şekilde:

Daha sonra katman mantığı ile calışan edit programlarının en ustune bu png resmini atıp istediğiniz sure kadar uzatabilirsiniz.Videonuz ile doğru orantılı yapmanızı tavsiye ederim.
Daha sonra kanalımızda ki tavsiye edeceğimiz videoları şeffaf alanların arka kısmına gelecek şekilde hizalamamız gerekiyor.Ben videolardan mix yapıp oyle atıyorum arkasına.
Daha sonra oluşturduğumuz videoyu kanalımıza yukleyeceğimiz videoların sonlarına istediğiniz uzunlukta ekleyin.Mesela 5 dakikalık video ise sonra 1 dakikasına 30 dakika ise son 3 dakikasına bu menuyu ekleyebilirsiniz.Videolar sonlarına kadar izlenmediği icin %80lerden sonrasına ekleyin.
Videolarımızı youtube yukledikten sonra gerekli alanları secip etiketlerle diğer videolarımıza yonlendireceğiz.
Ozelikle ozgun calışanlar icin cok işe yarayacağını duşunuyorum.
Bol kazanclar.
Ornek olarak gopro kamera video sonralarına bakabilirsiniz.
GoPro - YouTube