Merhaba sevgili kk uyeleri surekli konuları okuyorum,ben de kimseye anlatmadığım bir sıkıntımı anlatmak istiyorum,cok mutsuzum nasıl anlatsam surekli icimde bir sıkıntı var hicbir şeyden keyif almıyorum,depresyon gecici bir şey diyeceksiniz ama bu cocukluğumdan beri boyle 28 yasımdayım cok hayalkırıkları yaşadım belki ondandır bilmiyorum,mesela doğum gunum olur ailem arkadaşlarım pasta alır supriz yapar dışardan mutlu gozukurum gulumserim ama icten ice bir an once bugun bitse uyasam derim,gezmeye gideriz neşeli olurum ama icimde yine bi mutsuzluk bir an once eve gitme isteği oluşuyor,bazen diyorum hep yalnız olsam bir evin icinde kimse beni tanımasa ailem olmasa dışarı cıkmasam o zaman mutlu olurum.Aslında aileme cok duşkunum ama bu mutsuzlupuo beni bitirdi kendimİ hic iyi bir şey haketmeyen biri gibi goruyorum,nişanlıyım nişanlımla aramda sorunlar oluyor hemen ayrılmak kurtulmak istiyorum bir kac kere yaşadık bunu sonra pişman oluyorum barışmak istiyorum,surekli şupheci yaklaşıyorum kotu şeyler duşunuyorum ,dışarda herkes beni aklı başında gorur guvenilir ve sevilen biriyim ama icimde kopan fırtınaları kimse gormuyor biraz uzun oldu ama belki bu durumdan kurtulmuş birileri vardır diye yazıyorum.