Bir kız arkadaşım vardı bu kapanma doneminde surekli kopeğimi gezdirirken tanıştık iyi arkadaş olduk falan. Can ciğer kuzu sarması değildik ama sohbet ederdik iyiydik. Ama kız birden mesafe koydu ortada bir şey yokken. Neyse olabilir bak dalgana gec dedim kendime. Kopeğimle ilgili bir durum oldu, bir tane arkadaşıyla (erkek) gezdirmisler benim erkeklere agresyonu olan kopeğim bir şey dememiş. Gecen gunde birden beni aldatan eski erkek arkadaşım Instagramdan istek atmış sildim tabiki kabul etmedim. Ama ortak takipcilerimizde kızı gordum. Yani cocuğun birden beni hatırlayıp istek atacağını sanmıyorum. Ucan kuşa yuruyebilen aynı anda 50 kişiyle flortlesen biri yakışıklı, acaba kıza yurudu de aralarında flortlesme tarzı bir şey olduğu icin mi bana mesafe koydu. Bugun de gene kopeğini cıkartacak misin arkadasimla yuruyoruz dedi kız arkadaşlarından mi dedim yok dedi. Acık acıkta sen benim eski sevgilimi nereden tanıyorsun denmiyor ama aklıma takıldı. Ne desem nasıl sorsam ? Salla gitsin diyenlere ithafen sohbet edeceğim bir işim oldu mu halledebilecek yuruyuşe cıktım mi eşlik edebilecek bir kız arkadaşa sahip olmak nimettir. Mesela acilen veterinere gitmesi gerekmisti ben de isteydim ucretli bakıcı bile bulamadım kızdan rica ettim goturdu hemen