beta hcg değeri 0,66 hamilemiyim
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- beta hcg değeri 0,66 hamilemiyim
-
24-09-2022, 14:46:01merhaba arkadaşlar 2 gundur kafamı cok kurcalıyor onlem almalımıyım bilmiyorum şoyleki yaklaşık 1 bucuk 2 hafta once cok hafif pembe bi akıntım oldu 2 3 saatlik kesildi sonra son 2-3 gundur ara ara cok nadir cok hafif bi kahve rengi leke değmeye başladı akıntı gibi adet duzensizliğim var 34 gun geciktim bunun yanı pembe leke değdi hafta kasıklarıma kramp giriyodu ara sıra bel ağrım cok fazla yanlarım ağrıyo cok fazla bi yorgunluğum uyku halim var sindirim problemi cok yaşıyorum şişkinliğim var ve cok ozur dileyerek gaz problemim cok arttı doktor kontrolume gittim ultrasyonla baktı hicbişey demedi sadece kan tahlili istedi gebelik icin kan tahlilimi yaptım oğlene doğru saat 11 civarıydı saat 3 te tahlil sonucum cıkacaktı bekliyemedim hastanede malum doktora gosteremedim sonucu evde kendim baktım beta hcg değerim 0,66IU cıkmıştı sağlıkcı bi arkadaşıma gonderdim başlangıc olabilir dedi emin değilim eğer varsa ya yanlış bi hareket yaparsam duşerse diye korkuyorum aranızda bu tarz bişey yaşayan varmı tecrube sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi?