Ne olur cevaplayın kardeşim 18 yaşına girecek 1 ay sonra. Seneye uniye başlayacak. Sevgilisi de oyle. 1 senedir beraberler. Aklımda surekli kotu duşunceler var. İşte yok ileriye giderler mi, fotoğraf atar mı, hamile kalır mı her şeyi paranoyak gibi duşunuyorum. Bu arada bazen evine gidiyor ama evde annesini olduğunu soyluyor. Onu karşıma aldım ve sakın pişman olacağın bir şey yapma ablacım annesi yokken gitme kendini koru erkeklere guven olmaz kim olursa olsun dedim. Napacağımı bilmiyorum. Aileme anlatsam babam cok sinirli hayatını mahveder onun. Annem cok uzulur. Ama sanırım annem olduğunun farkında sesini cıkarıp bir şey sormuyor. Başına bir şey gelse tum yuk benim omzumda gibi hissediyorum. Onun yaşlarında benim de sevgilim vardı ama ben gercekten kendimi korudum ve hala da onla beraberim ona guvensem mi ayırsam mı offf. Bu arada telefonunu karıştırdım cinsel icerikli hicbir şey bulamadım. Ama cok korkuyorum bir hataya duşer hamile kalır vs. Her gun ağlıyoruo. Hatta her saniye. Artık işlerime odaklanamıyorum.