Hepinize merhaba Oncelikle biraz kendimden bahsedeyim hem benim icin ic dokme gibi olur hem de insanın yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor.
Yapı gereği sakin, sessiz biraz da ice kapanık birisiyim ben. İnsan ilişkilerinde de hassasımdır dikkat ederim kendim de biraz kırılganımdır cunku ama belli edemem. Samimiyet durumuna gore de değişiyor tabi. Cocukken de oyleydi biraz aile yaşantısı, sakinlik vs aynıydı yine.Kendi halinde ve kolay kolay kimseyle problem yaşamayan biriyim.
Hepimizin hayatında olmuştur boyle anlaşamadığımız icin yollarımızı ayırdığımız kişiler. Ama mesela bazı insanlarla ilgili hicbir sorununuz yoktur ama durduk yerde laf sokarlar afallarsınız anlam veremezsiniz. Arkanızdan konuşurlar şanslıysanız kulağınıza gelir yine anlam veremezsiniz. Ama goruşmeyi kesersiniz. Ben de oyle yaparım hatta cevap da veremem şaşkınlık icinde kalırım. Aslında bir cevabı hak ederler ama nedense o an veremem. Bu kişiler arkadaş cevresinden olursa hayatınızdan cıkarmak kolay oluyor ama akraba kişilerinden olursa biraz karışıyor durum. Cunku istemesem de goruşmek zorunda kalıyorum aramızdaki bağlar engel oluyor buna. Bana iyi davranan ama arkamdan dedikodumu yapan, onunla yetinmeyip hırsından iftira atan biriyle başım derde girdi. Buyuk bir iftira değil ama sonuc olarak yalancılıkla suclandım. İspat da edemedim tabi ama kendimi savundum. Ama dediğim gibi belli aralıklarla goruşmek zorunda kaldığım icin affedemiyorum hala zaman zaman yapılanlar aklıma geliyor. Yuz yuzeyken sıkıntı yok.
Genel olarak bu konularda kendime kızdığım nokta keşke sesim daha fazla cıksaydı keşke o zaman şuna şunu deseydim haddini bildirseydim gibi. Pasif kalıyorum. Zoruma gidiyor ama nedense yapamıyorum. Ufak tefek şeyler icin konuşmuyorum bu arada gercekten kalp kırmak maksatlı kasıtlı yapılan, insanın ağırına gidecek turden yapılan şeyler. Son zamanlarda kendime daha acımasız davrandığım icin bazen aklıma geliyor istemsizce.Hal boyle olunca az ama tatmin edici bir arkadaş cevrem oluştu. Ben bundan gayet memnunum.
Mesela boyle benzer yonlerimiz varsa ve paylaşırsanız ne guzel olur. Soğukkanlı olabiliyor musunuz veya boşverebiliyor musunuz? Fikirleriniz benim icin onemli ben de uygulayabilirim hem de tek olmadığımı bilmek nedense cok rahatlatıyor. Sevgiler