Selam kızlar ben 6 yıllık evliyim 2 oğlum var. Evlendiğim ilk gunden itibaren kayınvalidemlerin psikolojik şiddetlerine maruz kaldım. Evlendiğimin ertesi gunu kayınvalide sabah bizi 10 kere aramış kahvaltıya gelin diye ve gun boyu bizi aradı hadi gelin oturalım diye boyle garip bir insan ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Evlerimiz yakın olduğu icin surekli ona gitmemi istiyordu evde de eşimin abisi olduğu icin rahat edemiyordum bende kapıyı falan calmadan giriyordu heryere. Bende haftada 3 kez falan gidiyordum ama bunu o kadar buyuttuler ki işte hic gelmiyorsun bize vs. Sonra kayınvalide bizim yerimize bize sormadan gezme ayarlardı sizi de soyledim geleceğinizi falan derdi o kadar sinirlenirdimki gercekten cok sıkıntılı bir tip. O donemler bunlar yuzunden eşimle cok kavga ettiğimiz oldu ve gitgide sevgiyi ve saygıyı yitirdik.. Oysa ki birbirimizi cok severek evlenmiştik.. Ben bi sure goruşmeme kararı aldım onlarla o donem cok rahat ettim ama eşim bana cok baskı yaptı onlar da Allem etti kalem etti gene evime gelmeye başladılar. Sorun şu ki bunlar evime her geldiğinde laflarıyla sozleriyle oyle şeyler soyluyorlar ki onlar evine gittikten sonra eşimle hemen kavgaya başlıyoruz inanın bana 6 senedir hep aynı ve ben bu durumdan cok sıkıldım eşime karşı da sevgim kalmadı artık zaten cok ilgisiz bir eş surekli eleştirir yaptığım her şeyi evlendiğimden beri bana 1 kez canlı cicek almadı hediye o kadar soylememe rağmen.. Cocuklarımda etkilenmeye başladılar artık anne babam sana niye surekli kızıyor bağırıyor diyorlar.. Sizlerden bir oneri bekliyorum bir de dışarıdan bir gozden yorum istiyorum uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim