Ablam duğun hazırlıklarında şu aralar egosu bi tavan, ben onu bildim bileli hep kendini beğenmiş herkesten ustun goren biri onu sevmediğim icin soylemiyorum bazen cok guzel bi unlunun fotoğrafını gosterip ben ondan bin kat daha guzelim dediği de oluyor ciddi ciddi. neyse bugune kadar bi sorunumuz yoktu aramızda 4 yaş var benim surekli olarak rujumu kullanmak icin alıyor odasına gidip orada bırakıyor ve yerine geri bırakmıyor her gun gidip ben geri alıyorum zahmet edip de getirmiyor bugun tekrar odama gelip ruju almak istediğini soyledi senin odandadır burada yok dedim hÂla soylene soylene benim masamı arıyordu en sonunda sinirlendim zaten benim kullanmama musaade etmiyorsun benden cok sende duruyor dedim kufur ede ede cıktı odadan peşinden ayağa kalkıp biraz sert kapattım kapıyı geri dondu elinde makyaj aynası vardı naptığını sanıyorsun diyerek itikledi sonra ben de ona vurdum o bana vurdu derken elindeki aynayı resmen bana fırlatarak parcaladı her yerimi kesti sonra karşılık vermem gerekirken sakin durdum odama cekildim onu da dışarı cıkardım o*r*pu, f*h*şe den daha ne beklersin diye diye kapıma vurmaya başladı, iyice sinirlerim bozulmaya başladı bi an once evlense de gitse başka bir şey istemiyorum sizce hata bende mi onda mı