Merhaba arkadaslar( kendimi yuksekte gorduğum icin değil sadece olayı daha iyi kavramını icin belirtiyorum 25 yaşımda universite mezunu pek cok eğitim almış ve kesinlikle calışmak isteyen ve cevrem tarafından hep beğenilen takdir edilen guzel bulunan biriyim eşim 34 yaşında egitim konusunda ilerlemeyi tercih etmemiş esnaf evlenirken insanlar esimi bana denk gormeyip nasıl olurda onunla evlenirsin yada nasıl seninle evlenmeyi kabul etti gibi tepkiler verdi ama ben hic bir zaman bunu problem etmedim hala da aynı şekilde benim icin onemsiz bir konu Anadolu da yaşıyoruz 2 yıllık evliyiz henuz cocuğumuz yok daha doğrusu denemelerimiz sonucu doğal yollarla olmadığının farkındayız ama bir cabamız da yok henuz eşim istediğini soyluyor ama doktora gitmeye cekiniyor ben bir kac kez rutin kontrolle gittim sorun olmadığını oğrendim eşimde gitmeye cekiniyor.) 7 senelik uzun bir beraberlikten sonra eski erkek arkadaşımdan ayrıldım eşimle tanıştım kısa bir zaman icinde evlenmeye karar verdik ve 8 9 Ay gibi bir surecte evlendik. Eşimin ailesiyle ayni sitenin icinde oturuyoruz ve kayinvalidem yılda 6 7 kez ev temizliği icin cağırıyor evi triplex temizlik icin yardımcı birilerini oneriyoruz ama onu da kabul etmiyor ve ben 2 senedir ortama uymak icin ses cıkarmıyorum artık dayanamıyorum kullanıldığımı hissediyorum sağol Allah razı olsun diyor ve padişahın arkasından da soverler duymamak lazım diyor iyice sinirlerimi bozuyor benim anneminde gelinleri var ama cağırmaz ki bence cağırmak gibi bir hakkı yok bu konuya cok takılıyorum eşime soylemekte istemiyorum cunku ailesine karşı cok cabuk tavır alan biri dolduruşa getirmiş olmak istemiyorum. Gorumcelerim sehir disinda ama yaz tatillerinde hep burdalar ve neredeyse hergun gelirler ve eşim onlar burdayken hep annesigilde olmak istiyor ve gelin olarak surekli hizmet isteniyor bir iki gun neyse diyorsun ama sonra sinir geliyor insana. ikinci konu ise cocuk mevzu yavaş yavaş cevreden baskı gelmeye başladı pek onemsemem ama insan kafasına takıyor. Eşime doğru yoldan hic demedim sende gitsen mi diye yani direkt soylemek yerine insanların anlamasını bekliyorum hep. Sanki soylersem bir daha eşimle eskisi gibi olmayacakmış gibi yani soylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama duzenli bir cinsel hayatımızda yok ayda bir kez beraber oluyoruz o kadar artık bende istemiyorum eşim birlikte olmak istediğnde reddetmiyorum ama hic bir zaman kendim yakınlaşmıyorum ve insan bir sure sonra acaba ben mi cekici gelmiyorum bende mi bir problem var diye duşunuyor ki kişisel temizliğime ve dış goruşunume cok ozen gosteririm evin icinde dahi şık giyinmeye ve makyaj yapmaya ozen gosteririm bu kendi icimden gelen bir şey kendime guzel gorunmeyi seviyorum . Gercekten bu durum beni cok yıpratıyor ama hic bir dile getirmiyorum ben soyledikten sonra anlamı kalmıyor cunku. Hic bir ozel gunumuzu kutlamayız ama bana surekli birseyler alir ozellikle kıyafet ayakkabı vs. En onemlisi de ben evlenmeden once kesinlikle calışmak istediğimi belirttim ve bu sartla evlendim ama su anda pandemiden dolayı calışma alanlarım uzun suredir kapalı acık olsa da surekli erkeklerin olmadığı bir yerde olsun diyor ama bu imkansız olmaz demiyor ama surekli bahane buluyor bu durumlar artık beni cok sıktı. Gercekten artık cok bunaldım belki bu sebepler size basit geliyor ama gercekten yaşaması insanı cok yoruyor. Ve ben sıkıntımı kimseye acamam icimde tutarım yuzumde daima gulucuk olur ve herkes hayrandır nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun diye ama icimde yaşadığm duygu değişimleri beni yiyip bitiriyor su an cıksam ben ayrılmak istiyorum desem herkes beni haksız bulacak cunku kimsenin durumlardan haberi yok ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanım surekli ayrıl ve hayal ettiğin hayatı yaşa diyor cunku hayal ettiğim hayatı yaşayamıyorum. Her gecen gun birseylere gec kalıyorum gibi hissediyorum. Ama pişmanlık duymaktan da korkuyorum bilmem farkında misinz ama hic esimi seviyorum bu yuzden dayanıyorum yazmamışım seviyorum ama oyle buyuk bir aşk değil yani bunları gormezden gelemiyorum. Cocuk istediğimden de emin değilim cunku sanki hayatım yanlış şekilde gidiyormuş gibi normale donmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bana bir akıl verin biraz uzun oldu amaaa kusura bakmayın