Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yuzden kısa tutucam cok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dun gec uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az once sosyal medyadan bi soz paylaştım arkadaşıma yardım amaclı ailesyle kus kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek cıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga gecer gibi guldum. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye boyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi goze alıyor herhalde bugune bugun sesimi yukseltmişliğim yoktur haftasonuo onlarla gecti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın cok sinirliyio ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukca laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit gecireyim size yardım icin mi evlendim ben

ekleme. Arkadaşlar oğlunu kaybetmek kastım ayırmak değil kayınvalidem evlatlarına aşıktr o yuzden ben hep giderim eşimi engellemem biyere gitmek isteyince yalnız bırakmam misafiri gelince giderim bana gelince cağırırım fakat anneme ailemin yanında bana surekli her seferinde laf soktukca ben ayda 1 2 goruşurum gosterdiğim insiyatifleri gostermem. Boyle yaparak oğluyla arasını acıyor demek istedim yanlış anlaşılmasın