Bunu yaşayan tek ben miyim bilmiyorum ama son 1 senedir surekli hayatımdan birileri cıkıyor. Sadece karşı cinsle ilişkiler manasında değil aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri de dahil. Ve bu bitişlerin hic birinde karar veren ben değilim. Orneğin aile arasında anlaşmazlık cıkıyor annemle halam birbirine kusuyor kuzenlerim de dahil olmak uzere herkes beni hayatından cıkarıyor. Halbuki tek sorun annemle halamın tartışması konunun icinde bile değilim. Arkadaş grubunda tartışılıyor herkes teker teker gruptan ayrılıyor bundan sonra tek goruşuruz deniyor halbuki grup halinde cok guzeldik bu sefer de o grubun guzelliğini kaybediyorum. Sanki sosyal cevrem yavaş ve koklu bir değişim icindeymiş ben de mudahale edemiyormuşum gibi hissediyorum. Cok ozlediğim insanlar var. Bu kadar kolay gozden cıkarıldığıma gore belki de zaten sevilmemişim. Buna rağmen seviyorum, ozluyorum, eskisi gibi olmayı hissediyorum. Git gide yapayalnız kalıyormuş gibi hissediyorum. Bunları yaşayanlar var mı yoksa sadece ben mi kafama takıyorum? Tavsiyeleriniz veya tecrubeleriniz varsa dinlemek isterim...