Ozel bir hastaneye muayene icin gitmiştim hastane telefonla randevu veriyor randevu zamanına yakın kayıt actırıp odeme alındığında sisteme duşuyorsunuz randevu sadece teorik olarak var yani randevu 9 da olsa siz 8 bucukta kayıt actırsanız da muayene olabiliyorsunuz ya da gec kalınabiliyor sorun edilmiyor hamileyken aynı hastaneye geldim gec kaldığım da oldu..sıra bekleyen bir kadın vardı kulak misafiri olduğum kadarıyla daha yeni hamileymiş 9 40 ta randevusu varmış saat 9 50 idi ismi okundu doktora bakarak hocam randevuya 10 dk geciktim ama kusura bakmayın otobusler malum seyrek dedi nezaketen gulumsedi doktor hic hoş olmayan bir tavırla neden okuz okuz iş yapıyorsunuz dedi sonra kapı kapandı ne konuşuldu bilmiyorum cıktıklarında kadın ağlıyordu eşi isyan ediyordu herkes başına toplandı hastanenin halkla ilişkiler bolumundeki personeller falan ikna etmeye calışıyordu şikayet etmeyin diye.Doktor da kendi capında takipcisi olan yaşadığımız ilde unlu bir doktor canlı yayınlar acar guleryuzludur şok oldum o tavrı gordukten sonra muayene olmadım randevumu aynı hastanede başka bir doktora yarına ertelettim cevremdekilere de soylemeyi duşunuyorum insanlar neden sosyal medyada goruldukleri kadar kibar ve nazik değil