Hanımlar merhaba. Oncelikle cok aktif olamadigim icin ozur dilerim

ben şuan ozel sektor calisaniyim. Calışma sartlarim sabah sekiz akşam yedi cumartesi oğlene kadar. Sigortam yok bir suredir ve biraz somuruluyorum acıkcası. Cunku işverenlerim borcum olduğunu ve calışmak zorunda olduğumu biliyorlar. Biraz iş baktım ama yeni bir yere başlamaya korkuyorum galiba. Ayni zamanda evliyim. Biraz zorlanıyorum her calışan kadın gibi tabi. Benim duğunden kalan biraz altınım var. İş kurmak istiyorum. Bunun daha zor olacağını biliyorum ama en azından kendi işim olucak. Aklımda da iki fikir var. Ama nasıl yaparım ederim bilmiyorum. İnternette biraz araştırdım ama cok net bilgiler bulamadım. Belki burda bilgisi olan ya da bu işleri yapan birileri varsa yardımcı olabilir diye duşundum ve size sığındım. İlk fikrim soz nişan masa kurulumu. Aslında ilk aklımda olan bu. Digeri de internet uzerinden teraryum yapıp satma işi. Bunun hakkında da cok az bilgim var ama yine de her ikisinde de nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne kadar butceye ihtiyacım var bilmiyorum. Ya da bu zaman da yapılacak iş değiller mi sizce. Fikirleriniz gercekten benim icin onemli etrafımda sorabilecegim kimse yok. Şimdiden hepinize teşekkur ederim.