Selam kızlar ,

Arkadaşımın icini sıkan bir derdi sizinle paylaşmak istiyoruz.

3 yıllık evli . Eşi muhendis kendi şirketini kurmuş ve iyi kazanıyor. Arkadaşım da aynı şekilde yani durumları cok iyi. Eşiyle gezip tozuyorlar , cok iyi yerlerde takılıyorlar vs. Ama bu durumda arkadaşımı mutsuz eden bir kac nokta var.

Kardeşleri var , onlarda evli eşleriyle beraber calışıyorlar ama durumları kotu olmasada onlar gibi iyi değil. Ve bu durum onu cok uzuyor. Kardeşlerini cok sevdiği icin onlarda aynı şeylere sahip olsunlar , gezsinler yesinler icsinler istiyor. Ben 20 kere tatile gidebiliyorum ama onlar 1-2 kere gidebiliyor diye uzuluyor. Tabi elinden pek bir şey gelmediği icin kendi durumunun keyfini tam olarak cıkaramıyor.

Diğer bir sorunda zamanında cok maddi sıkıntı yaşadığı icin harcama yaparken cok zorlanıyor. Kredileri var ev odemesi yapıyorlar , onun dışında başka odemesi tamamlanmış evleri de var. bir miktar kenarada atıyorlar her ay ama yinede harcama yaparken kotu hissettiğini soyluyor. Eşi rahat buyumuş ve daha cok şimdi harcamazsak ne zaman harcayacağız kafasında , onuda bunaltmak istemiyor ama kendimi cok kotu hissediyorum mutsuz oluyorum aşmaya calışıyorum aşamıyorum diyor. Luks bi yerde yemek yesek ne gerek vardı bu kadarına ilerde ya bişey olursa , ya kotu duruma duşersek ne yapacağız diye duşunmekten kendimi alamıyorum diyor. Ama daha cok bunu icinden halletmeye calışıyor , eşiyle cok paylaşmıyor

Sizce bu duşunceleri aşmak icin ne yapmalı , ozellikle ilk bahsettiğimiz sorun bazen depresyona surukluyor kızı.

Şimdiden teşekkur ederiz