Merhabalar oncesinde burada bir konu acmıştım. Bir erkekle konuştuğumdan aramızda somut bir adım olmasa da farklı bir durum olduğunu coğu zaman goruntulu konuştuğumuzdan vs. bahsetmistim. Bu kadar goruşmeye konuşmaya ve enerjiye bağlı olarak ben hoşlanmaya başlamıştım onun da bana kayıtsız olmadığını duşunurken başkasından hoşlandığından bahsetmişti.Bunun uzerine oldukca sasirdim uzuldum vs. derken icimde tutamayıp acıldım, muhabbeti bitirmek istedim. Ve karşılığında aslında biz arkadaştık muhabbeti yaptı. Tahmin etmedim vs. derken aslında ilgimi de anlamış olduğunu beğenimi bildiğini ama adım atamayacağımı duşunduğunu anladım. Oldukca tutarsız davrandı. Neden oncesinde demediğimi sordu. Olmamış gibi davranıp arkadaşlığa konuşmaya devam etmek istediğini birkac kez dile getirdi. Buradayım arayabilirsin her zaman falan dedi. Bende istemedim ve oylece 2 aydır iletişimimiz bitti. Rehberinde ekli olduğumu biliyorum ve iletişim icin ikimizde adım atmadık ki benim iletişim kurma isteğim de yok.
Ama şu var ki ilk zaman uzuldum ama uzun zaman konuşmamıza rağmen boyle tepkisiz kalmış sozde beni değerli bulan bir erkekle sonuca ulaşmanın mumkun olmadığını da kesinlikle gordum. Zamanla etkisi azaldı. Fakat bu ara baya aklıma geliyor. Yani ilk zaman bu kadar takılmamıştı ve boyle bir tavra maruz kaldığım birinin aklima gelmesi beni sinir ediyor. Ve neden ilk zamanlar değil de 2 ay gecmişken yoğun olarak aklıma geliyor anlamıyorum.