Merhaba kızlar cok sinirli olduğum icin bu bir ic dokme konusudur.Fikrinize ihtiyacım var.Fikrini yazanlara şimdiden teşekkur ederim

3 yıldır evliyim bu zamana kadar hic bir gorumcemle bir problem yaşamamıştım.gercekten kendi oz kardeşim gibi severim ucunu de.Eksikleri olunca kapatırdım evime gelmeleri icin ısrar eder en guzel ortamları kurmaya calışırdım sabahlara kadar yanlarında otururdum.evdekilerde kavga ettiklerinde zorla alır evime gotururdum sakinleşsinler diye.Sigarasına kadar alırdım evimde eksiklik yaşamasınlar diye.Hatta iki kere buyuk hata yaptığı icin kayınbabam uzerine yurumuştu gorumcemin onune gectim sırf zarar gormesin diye darbeleri bana geldi onu korumak isterken.
Bugun gercekten kimseye iyilik yapmamak gerektiğini oğrenmiş oldum.Kaynanamlardaydım ve akşam eşimin kuzenine oturmaya gidecektik(aynı sitede oturuyorlar)Ordan kendi evime gececektim kaynanam rahatsızdı bundan dolayı yatıda kalmıştım. eşimin pijamaları gorumcemin odasındaydı kaynanam onları da al belki giyer evde kalmasın dedi .onları almak İCİN odasına girmek zorunda kaldım kapıyı caldım ve iceri girdim pijamayı almak İCİN.Buyuk gorumcem ve kendiside odasındaydı.Odaya girdiğim gibi gorumcem YETER YA ODAMA NİYE GİRİYORSUNUZ İŞGAL ETTİNİZ ODAMI BU NE YAAA CIKIN ARTIK ODAMDAN DİYE bağırmaya başladı.Bende “odanı yemedim eşimin pijamalarını alıyorum”dedim ve odadan cıktım.yolda yanıma geldi “ozur dilerim ben onu sana değil annemelre sinirlendiğim icin soyledim”falan dedi.Bend kime sinirlendiysen gidip ona patla madem lafın bana değildi kimeyse ona soyle”dedim.Diğer gorumcem olayı sorunca anlattım kendisine cok hak verdi bana buyuk saygısızlık etmiş dedi.lavaboya kalkmıştım iceri girdiğimde ortamda sessizce ikisinin bu konuyu konuştuğunu gordum.Buyuk gorumcem bana bu terbiyesizliği yapana kızıyordu.Oda beni gorduğu gibi sesini duyacağım kadar yukselterek “offf oda girmeseydi o zaman odama babasının odası mı sanki” dedi.Ortamda hic bir şey demedim ama ters bakıp duyduğumu belli ettim.Sonra diğer iki eltime aşkım canım bebeğim deyip opmelere başladı.Bastıra bastıra soyluyordu bu kelimeleri.sonra kalkıp diğer odaya gecti.Diğer gorumceme “ona,soylediği şeyi cok iyi duydum benim icin bitti o” dediğimi soyle dedim.Oda cok sinirlenmişti kardeşinin tavrına gidip birdaha kızdığını duydum.
O kadar zoruma gitti ki bu olanlar kimseye emek verilmeyeceğini anladım gercekten.kayınbabama sanki babasının odası mı diye bir cumle kullandığını soylesem kızına gercekten cok buyuk tepki gostereceğinden eminim ama konu ona uzasın istemiyorum.
Yarın kaynanamı arayıp durumu anlatmayı duşunuyorum.Cunku gorumcem benden yaşca kucuk ve onu ciddiye alıp onunla tartışmaya bile girmek istemiyorum.Sizce kaynanama tavrımı gostermeli miyim ?