Herkesesağlıklı gunler.
Arife gunu eşimin telefonuyla annemle goruntulu konuşma sonrası telefonunda Tayfur diye kayıtlı birinden tamam aramanı bekliyorum

Şaşırdım iceriğine girdim Aşkım seni cok seviyorum nefesim yazmış karşı taraf benim vicdansız şu an karım evde seni ararım yazmış

seni ozlerim nefesim tamam aramanı bekliyorum yazmış icimm mm yandı canım acıdı buz kestim...
Telefonumdan ekran resmi aldım arama kaydında yarım saat 40 dk konuşmaları var. Ne konuşulmuş, ne zamandır var deli oldum..
Cok saygın, mutlu, ornek sevilen cifttik evliliğimizde eksik yoktu 7 yıl 4 yaşında bi evlat guzeldi yuvam yanılmışım ahh ahh.
Boşanacağmı bu evlilikte ihanet var artık yurumeyeceğini bittiğini soyledim. Bi hata seni seviyorum asla boşanmam vs dinlemedim kararım net. Ekran goruntusunu sildi telefonumdan elimde delil yok 5 yıl calıştım emeğim var,, sadakatsiz olan o.
Uzerime 30 milyar borc var 3000tl maaş alıyorum cocuğuma kendime yeterim . Boşanacağımm
O mesajları nasıl bulurum opretordan mesaj dokunmanı alınır mı? Savcılığa gitsem yardımcı olunur mu? Ne yapmam lazım yol gosterin lutfen. Ağlayarak yazdım cumlelerim yanlış olduysa kusura bakmayın. Yorumları tek tek okuyacağm yardımcı olursanız dua ederim hepinize..