Merhaba arkadaşlar. Bu sabah aktif olan S6 Edge markalı telefonum birden kendini kapatmış ve guc tuşundan acmaya calıştığımda hic bir şekilde tepki vermiyor. Uzun uzun basıyorum, recovery mod'a almaya calışıyorum hatta şarj oranı kapanmadan once %90 kusur olmasına rağmen şarja bile taktım fakat ekranında şarj ibaresinden tutun led ışıkları bile yanmıyor. Telefonun arkası da acılmadığından dolayı arkasını acıp bir mudahale'de de bulunamıyorum. Anlayacağınız dıştan hic bir etkiye tepki gostermiyor ve siyah ekran olarak kalma durumunu kararlılıkla koruyor. Lutfen yardımcı olun teknik servise gonderilecek kadar buyuk bir problem olduğunu duşunmuyorum birden kapandı dıştan hic bir etki yokken. Cevaplarınız icin tekrar tekrar teşekkur ederim yardımcı olursanız cok sevinirim, iyi gunler.

Ve ayriyeten, telefon hayırlısıyla acılırsa bir kac sorum daha var. S6 ve S6 Edge modellerine Samsung 5.1 guncellemesini verdi bildiğiniz uzere. Bana da geldi bu guncelleme fakat benim Wi-Fi'mde bir sorun var sanırım cunku geldiğinde, yuklemek istediğimde guncellemeyi yuklememişti. Bu tanıyı da şuradan koyuyorum ki Samsung'un Galaxy Apps adlı bir mağazası var ve Wi-Fi'den bağlandığım zaman oradan hic bir şey indiremiyorum, uygulama resimleri falan dolmuyor. Fakat Mobil Veri'yi aktif hale getirdiğimde rahatlıkla bir şeyler indirebiliyorum ve butun iceriğe erişebiliyorum. Şuan telefonum 5.0 olarak kaldı ve nerede olursam olayım Wi-Fi'den 5.1 guncellemeyi indirmeyi denediğimde; "En yeni guncellemeler zaten yuklendi." diyor ve yuklemiyor. Bu konuya da bir acıklık getirirseniz cok sevinirim, teşekkurler.