merhaba hanımlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi az once nişanlımla tartıştık. Biz yazın evlencez. Duğun sezonu acılır filan diye yer tuttuk. ( olmazsa nikah zaten). Duğun gunu belli yer ayarlandı o yuzden de nikah tarihini o gune alalım artık diyoruz yer kalmaz filan.nikah dairesi ile de goruştum onlarda gelin ayarlayalım dedi. 20 gun oldu nerdeyse konuşalı. Hala nişanlım hastaneye gidip tahlilini yaptırcak. Ya ayarlayalım yaptır diyorum tamam hallederiz deyip duruyor.
bugun de patladım artık.
Havaların soğukluğundan bahsediyoduk. Isınmadı filan diye. Isınsa da gezmeye gitsem dedi kendisi. Sen misin bunu diyen. Bende patladım. Gezmeleri duşuneceğini şu tahlillerini yaptırsan da nikahı ayarlasak dedim. Tamam halletcem dedi. (gecen hafta bu hafta gitcem demişti)ben de hani gidiyodun bu hafta dedim. Tamam gitcem dedi. Halletcem dedi. Ya sinir oluyorum şu kelimeye dedim hallet o zaman dedim.
ya haksızmıyım ya. Resmen sanki tek taraflı her şeyi duşunuyorum gibi hissediyorum. Duğun yeri ayarladık. Biz kendimiz ayarladık. Ne gelip baktılar nasıl bi yermiş diye.uzakmış gelemezlermiş mesafe 4,5 saat arabaları da var. İnternetten sayfasını attım ordan gordu nişanlım hic merak etmez mi insan yani. Ailesine bile gosterdiğine emin değilim duğun yerini. Kendi başıma evlensem daha iyi. Resmen oyle yani. Ben itekliyorum sanki. Yapalım edelim diyen benim hep. Sanki ben istiyorum sadece evlenmeyi . Ya abartıyosun deyin de rahatlayım. Ben mi abartıyorum bu olayı.