Altı cift on iki kişilik bir arkadaş grubumuz var,ikisi cocuklu diğer dort cift cocuksusuz.Her sene birlikte tatile gideriz ama bu sene pandemiden dolayı kaş kalkan tarafında villa kiralayalım dedik. Gecen sene hepbirlikte gittiğimiz tatillerde cocuklardan dolayı dinlenmek yerine daha cok kafamız şiştiği icin bu sene dort cift plan yaptık ve diğer arkadaşlara da durumu anlattık. Kısaca dedik ki cocukları bırakacak yer bulabiliyorsanız dahil olabilirsiniz yoksa kimse tatilinde cocuk derdi cekmek istemiyor, onlarda anlayışla karşıladılar, ya da biz oyle sandık.
Biz tabii villa bakıyoruz filan derken cocuklu ciftlerden biri dedi ki biz annemi ayarladık cocukları bırakıp geleceğiz. Biz de tamam dedik , sıkıntı yok. Neyse beş cift villa kiraladık ama tabii villa fiyatları ucmuş durumda yani 8 kişilik bakacakken 10 kişilik villa tuttuk.
Konuya geleyim, bugun arkadaş aradı ve dedi ki annem musait olmayacakmış mecbur cocuğu da getiricez, bir de gitmiş diğer cocuklu arkadaşlara da soylemiş onlar da demiş ki o zaman biz de gelelim en kotu şişme yatak getiririz sonucta koskoca villa. Ben arkadaşa anlayışsızlık yaptığını ve eğer gelmek istiorlarsa ayrı bir villa tutmalarını soyledim. Bir de gelmiş bana diyor ki ne var yani 12 kişiyiz herkes yarım saat cocuklarla ilgilense hepbirlikte hallederiz. Sanki ben butun sene onların veledine bakmak icin calıştım.
Arkadaşa parasını iade ettik ve yine bizim tuttuğumuz villa bolgesinde dort kişilik kiralayabilecekleri villaları gonderdim. Kısaca dedik ki gidin dordunuz ve cocuklar ayrı villada kalın bize bulaşmayın,yanınızda bakıcı goturun cocukları bırakıp yanımıza gelirsiniz.Biz boyle yapınca bu sefer dediler ki aynı villada kalmayacaksak biz gelmeyiz. Gelmeyin dedim ben de, tabii şu an bizimle konuşmuyorlar, cok anlayışsız davranıyormuşuz.
Sizce bunun ortak bir cozumu var mı? Ben neden sırf cocukları olduğu icin daha anlayışlı olan taraf olmak zorundayım , neden tatilimde gurultu, ciş, kaka derdi cekip yok sigara icme gece ses yapmayalım diye kendimi kısıtlamak zorundayım. Benim de yılda 25 gun tatilim var neden gonlumce tatil yapmak istediğimde bencillikle suclanıyorum.
En son sanırım tatili komple iptal edip adult otele gideceğiz cocuğu olmayanlarla, cunku villa kiralıyorsak cocuksuz tatil yapma hakkımız yok.