buaralar bunalimdayim ..kalbim acıyor ruhum acıyor gibi bir his surekli aglama hissi var okadar hassasimki ...iki de cocuğum var evde buyuk sorumluluk gerektiriyor biliyorsunuz ...ama yok sadece gece olsun uyuyayım istiyorum ...sabah olunca sabah oldu diye yine o his geliyor ...cocuklarıma cok uzuluyorum tukenmişlik ruh hali ile yatan bir anne ben istiyorum ki neşeli olayım onlarla oynanayim ceşit ceşit değişik kurabiyeler pastaalr borekler ama yok icimden gelmiyor ...doymalarini ve sağlıklı beslenmelerini gerektiren şeyleri yedirip kabuğuma cekiliyorum tabi nekadar cekilebilirsem..eşim cok yoğun hic faydası yok..sadece pazar gunu azcik ...psikiyariyede gittim yakın zamanda , emizren annenin kullanacago ilac verdi ama bebeğime dokundu ilac hemen kestik...bunun icin biraz beklemeliyim ...nasıl gecicek bu hal ..nasıl bende normal bir anne olacağım ...dışarı goruyorum anne gibi anneler ya canla başla neşe dolu cocuklarını gezdiriyorlar ...ben gorevmis gibi yapıp geliyorum....kotu bir annemiyim kafamı dgaitacak hic bir ortamim yok ne arkadaş ne komşu hic birşey