Mrb. Is yerinde bir kiz var bana uzun suredir takip surekli cevremdeki insanlara beni kotuluyor insanlarla aramda hicbir sıkıntı yokken birden o kız ile arkadaşlık kurmaya o kızın tarafına cekiliyorlar o kızla aramın kotu olduğunu bilmelerine rağmen artik benim hakkımda ne diyorsa hic bilemiyorum cevremdeki insanlarda birden değişim goruyorum soramıyorum da cunku birden onkiza oyle sadik oluyorlar ki aklım hayalim şaşıyor cunku sorsam hemen yetistirecegini de biliyorum o kisinin
Kız iş ortamında itibarımı sarsmaya resmen beni bitirmeye calışıyor bezip ordan kacayım istiyor
O insanlara da hayret ediyorum yedirdim icirdim ne yedimse yanlarında hep paylaştım iş konusunda yardımcı oldum hep kızın nasıl bu insanlari yanına cektigini anlayamıyorum
Kızda araştırdığım kadar narsistik kişilik bozukluğu var kendine bir kurban secer ve o kişiyi bitiresiye uğraşır
Oralı olmamaya calisiyorum ama aklımada takılmıyor değil
Is yerinde işimi yapar kimseye karismam kimseyle munakasaya girmemeye calisirim işimi yapar evime giderim boyle biriyim
Ama kiz hasta gercekten hasta ve etrafına da cok insan cekiyor biraz disiligini de kullaniyor onu fark ettim evli bekar herkes yanında ben oyle bir yapıda degilim zaten evliyim bekarkende oyle değildim ne bileyim hafif mesrep derler ya oyle
Ne yapmalı bana zarar vermeye takıntılı bu kisi