Buraya ailemle alakalı birkac konu acmıştım zaten sorunlu bni cok yıpratan bir ailem var
Ailem yanıma gelmişti, babannem aradı bugun, başladı bana bağırmaya azarlamaya, annen baban gelmiş senin yanına hadi onlar terbiyesiz bana haber vermediler de sende mi onlara uydun dedi(kendisi tamamen başka bir şehirde) (halam soylemiş)
Bende oğluna ne istersen de ama anneme saygılı olmayı oğren kac yaşındasın sen dedim
Sonra devam etti, sen işe gidip gelirken bana haber vermen lazım ben başka şehirde seni merak ediyorum geceleri uyuyamıuorum diye (yalan!) bende boyle sacma şey duymadım ben dedim
Sakin bir insanım ama arayıp hakaretler yağdırınca cileden cıktım o an
Sonra dedi ki ne zaman evlenceksin, 35den sonra cocuk nasıl doğurcaksın, iyice alıştn sen yanlız yaşamaya rahat rahat dedi, bunları bağırarak sinirle soyluyor, yeter artık falan diyor, delirmiş gibi , hicbirzaman evlenmicem kaptalım telefonu ben kendimi zor tutuyorum kalbini kırmak istemiyorum dedim
Bu da anasına benzemiş dedi
Kapt dedim yok deden konuşcak dedi, dedemle duzgunce konuştul kapttık
Bu konuşmalar olurken babam kactı evden cunku ben delirdim yuruyuşe gitti 2 saat gelmedi
Neyse diyebilirsiniz ki babannen ilgilensen ne olur, benim icim oyle soğudu ki, babannem cok zengin bir kadındır, ben 10 yaşına kadar biz gecekonduda oturduk ac gezdik ustumuzde kıyafet olmadığı oldu bir kez arayıp sormadı
Ben unide calıştım, garsonluk tezgahtrlık bir keresinde yorgunluktan burnum kanadı, yemin ederim ondan hicbir beklentim olmadı, annemle kavga etti senin kızın işe girdi bana hediye almadı dedi, ben o parayı okul harclığı yapmak icin calışmıştım
Gel zaman git zaman, kin tutmadım, aradım sordum her aradığımda annen benim evimi temizlesin yaşlıyım yapamıyorum annende hic iş yok dedi, temizlikci tut babam hasta annem ona bakıyor dedim, ellerde ne gelinler var siz pissiniz dedi, annemle aynı şehirde yaşamıyorlardı, babamın doktoru onun yaşadığı şehirdeydi onu hastaneye getirince annemin evini temizlemesi gerekirmiş
Neyse ben o zaman bir kez daha delirdim, kuzenlerimi sen buyutun ya onlar evini temizlesin onlardan bekle dedim
Bana canta al annene almışsın diye tutturdu, aldım başkasına vermiş
Bana kuzenlerin harclık veriyor sen de ver dedi, verdim bir kere ama konu kapanmadı onlar ama şunu bunu aldı dedi
Bugun de bağırınca kadından nefret etmeye başladım
Ne yapayım arayıp sorayım mu yaşlıdır diye alttan mı alayım, tamamen iletişimimi keseyim mi
Kucukken kuzenlerle cocuk kavgasu yapsak onlar yalan soylemez sen soylersin derdi
Başkası olsa bence bu kadının yuzune bakmaz ama aşırı sinirliyim, hicbir derdi yok, canı sıkılınca kudurup anneme yada bana sıcrıyor, babama gucu yetmiyor, annem cok tepki vermiyor cunku onu deli olarak gorup ciddiye almıyormuş
Boyle babannelik boyle insanlık olur mu