Hayırlı gunler hanımlar. İcim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.
Yine oyle yaptı carşamba gunu sinirli uyandı belliydi catacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye buyuk doğramışım?? E akşam soyleseydin ne alaka şimdi dedim evin icinde hem soyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir duş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken sucum gunahım yokken sataşıyor kufur hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oructu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..
Dayanamadım hazırlandım cıkarken telefonu almama izin vermedi cocuğu da goturemezsin dedi ben de peki dedim .cunku eşim şirret cirkef olay cıkarır daha kotu olurdu.Yavrumu bıraktım cıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim cocuğumu cok ozledim. Babası iyi bakar ama anne yureği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu cok ozledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam cunku cocuğu istediğimi soylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama icim yanıyor..
Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek calışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa butun 8yılı yazsam cok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... cunku benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..