Herkese iyi akşamlar diliyorum 2 hafta once iş yerimden ablamız bir akrabalarının beni beğendiğini soyledi normalde kimseyi istemiyorum hayatıma ama bir boşluğuma geldi, onceden bir kez evlenip ayrıldığımı soylediği kişinin hic evlenmediği icin bu durumu kabul etmeyeceğini soyledim. Benim boşandığımı hic soyleme sevgilisi varmış de vazgecsin cocuk dedim. O da oyle şey mi olur herkesin başına gelebilir bir tanışın beğenmezseniz ayrılırsınız dedi benim sosyal medya adımla numaramı aldı. Ama o gunden sonra ne konusunu actı ne de beni arayan soran oldu. Boyle olunca kendimi cok kotu hissettim yani istemiyorsanız bile insan gibi soyleyin değil mi? Ben vebalı değilim ya da o kişinin ayaklarına kapanacak değilim sonucta Dun işle ilgili bir şey olmuş numaramı ona vermiş olmama rağmen iş yerinden başka bir arkadaşa arattırmış beni, o arkadaş x abla da senin numaran yokmuş bana arattırdı dedi. Halbuki numaramı kaydettiğini soylemişti. Oyle olunca iyice kotu hissettim. Kimseyle olmayı duşunmemiştim bugune kadar bunda da cocuk bir şey demezse bir konuşurum en kotu cocuk olmaz derse konu kapanır diye duşunmuşum nasıl bir boşluğuma denk geldi anlamadim Şimdi kafamı taşlara vurasım geliyor kimseyi istemiyorum diyordun nasıl boyle bir hata yaptın kendini rezil ettin o kadına diye Kadın da dedikoducu bir kadın iş yerinde pembebiryeri biriyle tanıştıracaktık o boşanmış o yuzden olmadı bir de kimseyi istemiyorum diyordu falan diye anlatır eminim Ne yapsam bilmiyorum cok pişmanım keşke direkt ablaya sevgilim var deseydim diyorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.