Merhaba. Memurum ve nisan ayının ortasından bu yana idari izinliyim 10 yaş altı cocuğum var diye. Ama maalesef covid olduk ailece ve hala inanın toplanmaya calışıyoruz. Neyse... Dunki acıklamadan sonra idari iznim devam ediyor. Birimin başındaki hocaya bunu dediğimde bi tavırlandı sanki,hoşlanmadı bu haberden,ben detaylı bilgi alır sana haber veririm dedi. Ama genelge cıktı yani neyin haberi anlamadım. Ustelik uzaktan calışıyorum,ihtiyac oldukca da cağırın gelirim hocam dedim her defasında da... Ki gittim de... işini yapan,sorumluluklarını bilen bi insanım. Covid olduğumda bile uzaktan da olsa ihmal etmedim,işimi yaptım.
Şİmdi ben temmuz başı işe başlayacağım kuvvetle muhtemel ve temmuz oratsında da izin alacağım. Gecen yıldan beri izin icin temmuz ortası diyorduk yani. 2 hafta calıştı,izin aldı diye bana iyice tavırlanmalarını istemiyorum ama sonucta bu da bana devletin verdiği bi hak. Sadece ben değil,kurumumda benim durumumda olan bayanların hepsi idari izinli. Yarın 2 stajyer ve 2 hoca orda olacakmış. Ben de bi gidip uğrasam mı diyorum, durumu da konuşuruz,goze batmak istemiyorum. Ustelik istifa var gundemimizde,o konuyu da kesin bir dille olamsa da konuşurum diyorum. Pat diye istifa etti olmamak icin. Kimisi cağırmadan gitme diyor,kimisi git diyor. siz ne dersiniz?