Arkadaşlar merhaba. 23 yaşındayım. Onu 4 senedir tanıyordum. 2 sene universite de arkadaşımdı. Universite bitince sevgili olduk. Ama cok tartışmalı bir ilişkimiz vardı. Benim ailem onu istemiyordu. Cunku zengin kız fakir oğlan misaliydi. Neyse işte ben cok hata yaptım zamanında ailem seni ona vermem dedi. Ona kactım. Aynı saat gelip geri aldılar yok boyle birşey dediler ailem yani. Ailem haklıydı kabul ediyorum. Cok dedikoducularmış meğerse. Annesi oğlumada bakarlar demiş. Abisi zengin yere kapak attın sana ev versinler diyormuş. Bunlarıda abisinin eşi anlattı bana ve kendiside boşandı. 8 ay oldu ayrılalı hala kalbimde o var. Soylerken utanıyorum ama ben onunla birlikte oldum. Ve o bunu ailesine anlatmış. Ya boyle birşey anlatılacak birşey mi ya. Ben bunun icin ayrıldım kendisinden boş boğaz olan biriyle hayat gecmez biliyorum. Ama kalbime soz geciremedim 8 ay boyunca. Kendise ayrılalı 4 ay olmuşken nişanlandı. Ve yarın kınası varmış. Peşimden koştu arkadaşlar defalarca kez kapıma geldi ailesi ailemle konuşmaya calıştı. Bana ulaşamayınca arkadaşlarımdan ulaşmaya calıştı. Herseferinde ben istemediğimi soyledim engelledim. Şuan evleniyor peki neden ben uzuluyorum. Ben terk ettim. Cunku psikolojik baskı goruyordum ailemden de kendisinden de. Bu arada ailelerimiz tanışmıştı. Nişan yapmayı duşunuyorduk yengesi bana bunları anlatınca bana ve aileme hatta ayrılmıştım. Biliyorum şuan pişman olacağın şeyi yapmasaydın yazacaksınız. Pişman olacağımı bilemedim ki. Evlenince duzelir sandım. aklıma gelmedi evlenmeme ihtimali yada aklıma getirmek istemedim. Ben onu terk etmişken uzerinden 8 ay gecmişken o evlenirken ben neden acı cekiyorum. Neden hergun onun profiline bakıyorum.