Kızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık

Yakın bir zamanda da evlilik yıldonumumuz olacak.. Biz doğum gunu, sevgililer gunu falan boyle gunlerde surprizli, hediyeli kutlamalar yapmayız..Sadece evlilik yıldonumumuzu şaşalı olmasa da kendimizce kutlarız..Birbirimizden bağımsız surprizli şeyler yapmayız genelde birlikte plan yapar, kendimizce guzel vakit geciririz..Bu zamana kadar bebeğimiz yoktu hep dışarıda bulunduk..
Eşim bu yıl arkadaşımızın bir işletmesi var cok hoş gercekten sadece bulunması bile insanı ruhen tatmin eden bir yer , arkadaşı ile yıldonumumuz icin goruştuğunu, kendisinin bize guzel bir evini ayırabileceğini falan anlattı..
Bebeğimizle birlikte gitmek ne kadar mantıklı bilemedim..

Eşim kızımızı 2 gunluğune kayınvalideme bırakabileceğimizi soyledi.. Ama ben hem kızımı bırakmak istemiyorum hem de cok gitmek istiyorum.. Bu arada kızım mama ile besleniyor emzirmiyorum o yuzden eşim sorun olmayacağını duşunuyor ama nasıl ayrı kalırım kızımdan aklım hep onda olacak bu sefer zevk alabilir miyim 2 gun tatil yapcaz diye onu bırakıp gitmek???
Diğer taraftan evde de kutlayabiliriz ama bedenen ve ruhen hamilelikti lohusalıktı bebek bakımı derken yoruldum.. Aslında uzuuunca bir tatile ihtiyac var ama malum pandemi.. bende isterim ki yemeğimiz hazır gelsin, bizim icin ozenle masalar hazırlansın falan

Siz olsanız ne yapardınız?? Bir de evde farklı neler yapılabilir?? Hem akşam hem gece