Merhabalar..
Ben 3 yıldır evliyim. 10 aylık evliyken evimzii aldık taşındık. Apartmanı toprak sahipleri muteahhite vermişler nuteahhit yapmış ben evimi muteahitten aldım. En ust katta bu sozde toprak sahibi sozde musluman hacı olan kadın var onun altında da gelini var sonrada ben.bu nalet kadın 40 yaşını aşmış 1 oğlu 1de kızı var. Neden evlenemedikleri cok malum. Kadının fenalığı dillere destan. Gercek adını bile bilmiyorum herkes punpun diyor bu cadıya. Neyse sadete gelelim. Bu insanlar kuş besliyorlar ben balkona camaşır asamıyorum. Guvercinler heryeri pisletiyor. Balkonların onunu şakır şakır yıkıyorlar cam silsem icine s......lar.camaşırın ustune sigara sofra bezi silkeliyorlar. Camaşırlarım yandı sigaradan. Uyardım bi kac kere bana sokak karısı dedi. Yıkamayın silkelemeyin diyorum sana mı sorcaz diyorlar. Bu terbiyesizliğin kacıncı evresi bilemiyorum. Anlıyacağınız konuşarak iletişim kurulmuyor bunlarla. İnsanlarla oyle iletişim kurulur cunku.hayvanlarda akıl olsa bunların yapacağını zaten yapmazlardı.işte diyorlar ya cocuğunuza dini iyi oğretin yoksanamaz kılan bir hırsız kuran okuyan bir yalancı olırlar diye. Ben ne yapayım zabıta cağırıyorum gelmiyor allahın belalalrı ben artık bunların canını yakmak istiyorum. Tazminat davası acsam dediği lafı ispat edemem. Ben neydemm. Caresizim.