Merhaba herkese. Cooook dertliyim destan yazabilirim okuyanlara yardımcı olmak isteyenlere teşekkur ederim. Konuyu gece acacaktım ağlamaktan gozlerim bulanık goruyordu anca nasip oldu
27 yaşında, 11 aylık evli, atanamamış bir oğretmenim. Her konuda oldukca yeteneksizim.
Dun eşim icin poğaca yaptım. Pişirirken mutfağı toplayayım dedim tencereleri in icleri berbattı. Porcoz kaynattım. Her yer o kadar dağınık ki elim değdi tum porcoz halıya dokuldu. Siyah halıda turuncu izler oluştu. O esnada poğacalar yandı. Etraf pislikten dağınıklıktan gorunmuyor. Ruhum sıkışıyor ama beceremiyorum ne ev duzenini ne temizliği nede evliliği. Sinirlerim yıprandı artık surekli ağlamak istiyorum.
Guya pattime bir yerde calışıyorum. 11/18 arası. Eve geldiğimde bitik oluyorum. Zar zor tek ceşit yemek yapıp yığılıyorum olduğum yere . Aldığım parada para değil. Evde cok bunalmıştım 1 ay calışayım derken ev eksikleri işte annele gunu hediyesi, kendime alışveriş şimdide kurban parası derken ayrılamadım, ne zaman ayrılacağım da muallak. işten de nefret ediyorum. 10.40 ta yataktan kendimi kazıyıp zar zor gidiyorum. Her gun aynı tekrar, her gun pis ve dağınık bir ev. Atanamadım ders calışamıyorum, ev rezalet, iyi bir iş sahibi olamadım. Ailemle aram bozuk. Ozellikle annemle eskiden kalan şeyler cok canımı yakıyor. Annem cok iyi bir insan cok iyi bir anne ama ben ona layık bir evlat asla olamadım. Asla memnun edemedim. Tel kardeşim var oda bana en buyuk duşman daha bu yaşında gozunu miras ve para bulamış. Halam ve babannemle birlik oldu arkamdan yapmadıklarını bırakmadılar. Hala devam eve gelme diyor bana sebebi yok inanın hic muhattap olmadım sildim onuda ama insanın canı acıyor nihayetinde kardeş. Arkadaş desen evlendiğim icin geldiğim bu şehirde tek arkadaşım yok. Sosyallik sıfır. İcimden gelmiyor. Komşularımı, eşimin kuzenlerini davet edemiyorum ev o kadar kotu ki. Temizlesem 6 ay surer galiba. Allah'tan eşim toparlıyor azıcık.
Elimin yattığı bir becerim bile yok. Hicbir ibadetini yapamıyorum bitkinlik ve miskinlikten. Gece surekli yemek yemek istiyorum 8 kilo almışım şimdiden goren hamil sanıyor. Neden surekli yemek istiyorum bunu da anlamadım. Bebeğim olursa olsun belki bir renklilik gelir hayatım canlanır azıcık dedim, oda nasip olmadı henuz. Gerci olsa bakabileceğime dair hic inancım yo o sebepten 9 aydır eşimin ısrarlarına rağman doktora gitmiyorum. Kendime bakamıyorum daha bebek bir de . Ot gibi derler ya o aynen benim yaşantım. Hayatta ki en buyuk şansım biricik eşim. Hep arkamda ama oda bunalacak.

Ben nasıl duzelir nasıl normal ev hanımı kadınlar gibi olurum. Neden bu kadar tembelim. Benim evim ne zaman derli toplu olacak, ne zaman duzgun bir işin olacak