Iyigeceler Kk

Cok buyuk bir dert değil aslında merak ettiğim bir durum var fikirlerinizi almak istedim, benim daha onceden yaşadığım şehirde yakin Bir kizarkadasim vardı, şehir değiştirince bağımız kopmadı, halen goruşuyoruz, eşimden ayrıldım cocuğum yok, benim gibi aynı şartlarda kuzeni var 1 yıldır tanıştırmak istiyordu mesafeden dolayı ve ilk evliliğim o şehirde olunca geciştiriyordum,neyse iki gun once olur tanışırız dedim,en kotu arkadaş olarak kalırız dedim ,kuzeni bunla aynı şehirde ama ailesi kışları benim bulunduğum şehire geliyor yine Bir bağlantısı var bulunduğum şehirle,hatta uc dort ay once bu kız arkadaşım benle story atınca beğenmiş ve sormuş beni, arkadaşım bana da uc hafta once filan soylemişti ben duşunuruz demiştim korkmuştum acıkcası mesafeden filan. Iki gun once de ben biraz olumlu bakınca telefon numaramı sosyal medya adresimi vermiş kuzenine mesaj atar konuşursunuz filan dedi ama kuzeninden ses cıkmadı ya o da mesafeyi taktı, ya da bu uc haftalık surecte hayatına birisi mi girdi onceden birkac kere sorup şimdi mesaj atmaması sizce neyi kafasına taktı ya da benim dediğim ihtimaller mi