Kııızlarrr selam!
Biraz uzun olacak durumu tam anlatamayadabilirim, ozenle seciyorum kelimeleri. Lutfen okuyunuz ve yorumlarda bulunursanız sevinirim

Guzel bir ilişkimiz var cok şukur. 4 yılda ancak oturdu taşlar yerine. O da bende daha da olgunlaştık, ilişkimizi olgunlaştırdık. İlişkimizin başlarında, ben boyle ciddi bir ilişki kuracağımızı duşunmuyordum, cok ciddiye almamıştım. Acıkcası o guveni bana kendisi vermemişti. O zamanlar bir ilişki nasıl yaşanır, sevgili ile ne yapılır, ne konuşulur, ne soylenir ne soylenmez bilmiyordum kestiremiyordum. Orneğin sosyal medyadan vs biri yazıyordu ben cevap vermesem dahi soylememi istiyordu. Bana da bu duşunce sacma geliyordu, " bu bana yazdı, şu bana yazdı demek". Onunda duşuncesi şu; ben seni biliyorum, yapman gerekeni yapmışsındır zaten ama haberim olsun diyordu. Veya bir şey soruyordu ben cekindiğim icin o an soyleyemiyordum sorun yaşamayalım, aman Ali Rıza bey tadımız kacmasın modundaydım (tabii bu tutumun yanlış olduğunu gec farkettim)
sonradan soyluyordum vs derken bu durum onun bu konuda guvenini sarstı. Bundan yaklaşık 1-2 ay once tekrar boyle bir konu gundeme geldi "sorun yaşamayalım diye o an soylememezlik yapma, bırak o an sorun cıksın tartışırız konuşuruz ama cozeriz, boyle uzerini orttukce ben bu konuyu kapatmıyorum. Coğu şeyi birlikte unuttuk zaten bu konu kaldı sadece bunu da cozersek bir sıkıntımız kalmayacak" tarzında konuştu. Dun yine boyle bir mesele oldu, işyerinde garip bir durum var mı falan diye sordu. Bende olmadığını soyledim. Bir donem ayrılık yaşadığımızda işyerinden biriyle bir defa dışarıda kahve icmiştik birkac kerede konuştuk sonra ben erkek arkadaşımı unutamadığım icin olmadı zaten biz barıştık uzerine. Bende barıştığımızda işyerinden biriyle cok kısa bir sure konuştuğumuzu, bir kere dışarıda kahve ictiğimizi vs soyledim.(Şuan işyerinde ki arkadaşta evlendi ve benim ilişkim vs olduğunu da biliyor zaten. İş dolayısıyla karşılaşıyoruz, laflıyoruz arada. )
İster istemez şoyle duşunuyorum, işyerinde daha once biri ile konuştuğumu biliyor heralde ona kafayı takıyor arada o yuzden soruyor diye duşunuyorum. Boyle garip bir durum var mı diye sorduğunda bende mailleştik vs gecen telefonda işle ilgili bir şey icin aradı sordu sadece dedim. İşle ilgili olur, normal ben buna bir şey demem zaten oyle biri değilim eğer işle ilgili goruştuğun insanlara laf ediyorsam sorun yapıyorsam kac git kurtar kendini benden oyle biriyle hayat gecmez ben buna bir şey demiyorum, garip bir durum var mı diye soruyorum sen sorduğum soruya cevap vermiyorsun normal olabilecek şeyleri soyluyorsun bana dedi. E garip bir şey yok diyorum yine ikna olmuyor. %95 inanıyormuş, %5 inanmıyormuş bana. Pusuda yattım bekliyorum, yalan soyleme bir şey gizleme bu durumu aşalım diyor. E elimden geleni yapıyorum zaten. Ne yapacağım daha. Aptal etti bu oğlan beni.
Umarım anlatabilmişimdir