Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgunune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Buyuk kızı icin okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının uzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sozunun gectiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu icin gocundu.Artık hic gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gulerek konuştum hep.Agladigini soyledim diye cok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin icin aglaman kotu bir şey değil ki. Ama benim icin ağlamayı acizlik gibi goruyor.Tamam benimde insan icinde bunu soylemem doğru olmadı ama oncesinde kapı orada dediği icin oyle dedim Cocuklarim icin ağladım senin icin değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri donerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların icinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı uzerime gelip konuşmaya. Cocukların yanında sus cocuğun doğumgunu dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de soyledin mi yemin et soylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay boyle oldu. Ben oyle dediğim icin cok uzuldum ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?