Merhaba. Benim uzun bir suredir kafamda soru işareti olan kendi icime donduğumde “kızım nankorluk etme işin gucun var işsiz onlarca insan var” diyorum. Bir yandan da eşitsizliği gorunce sinirleniyorum.

Kamu kurumunda calışıyorum ozel sektorden evet daha kolay. Benim sorunum kendi icindeki adaletsizlik. Kucuk bir yerdeyim merkeze uzak olduğu icin ataması cok nadir oluyor ve oncelikle merkeze yakın yerler seciliyor.

Yaklaşık iki yıl once mudur memurlardan yani benden habersiz tayinini aldırıp bir anda yetkilerini bana devretti. Normal memur maaşı alarak iki uc katı iş yapıyorum yetişmiyor. Bir iş isteyip bir gun sure verdiklerinde dursun personel yok diyemiyorsunuz. Amirimle defalarca konuştum ama alım olursa gonderirler diyor. :/ 30 yaşındayım boynum duzleşmeyip one doğru eğilmiş. haftada bir belki on dk mola vermişimdir yerimde olmayınca arıyorlar. Yetki bende oldugu icin tayin asla vermiyorlar yerime biri gelmeden. Eve geliyorum iki saat kalkamıyorum yerimden. Napıcam cok sıkışmış hissediyorum ve cok bunaldım.

Diğer daireler ellerinde sigara hep aşağıdalar yada sakinler.

Tecrubeli arkadaslar varsa en azından kendimi yıpratmamanıj yıpratmadan sağlığımı riske atmadan calışmanın yontemini paylaşabilir