Samsung A7 2017 cihaza sahibim telefon gecenlerde ben okuldayken cebimde aşırı bir şekilde ısındı fark etmedim. Fark ettiğimde cıkardım ekranı actım ekranda yatay bir suru cizgi(beyaz ekranda cok net belli oluyor) vardı. Ekranı kapattım actım gitmedi cihazı kapattım biraz soğumasını bekledim actığımda gitmişti. Neyse boyle 1 gunu gecirdim sonraki gun cihaz soğukken tekrar oldu. Bu sefer biraz daha fazla durdu ve gitti gunde 1-2 kere oluyordu şu an daha sıklıkla oluyor. Ekranın parlaklığını arttığımda cizgiler gozukmuyor veya parlaklığı cok fazla duşurduğumde. Cizgiler varken siyah bir fotoğraf actığımda normal bir AMOLED ekranda olduğu gibi simsiyah gozukmesi gerekirken biraz daha bozarmış bir rengi var. Aynı LCD bir ekrandaki gibi alttan hafif beyaz bir ışık geliyor. Ust biraz daha koyu biraz bekledim always on displayi actım 2-3 dakika sonra cizgiler gitti. Ekranı kapattım always on displayde ekran siyah fotoğraftaki gibi değil de tam siyahtı ekranı. Acıp aynı fotoğrafı actım o da aynı şekilde simsiyah renkteydi. Batarya veya başka bir şey bu duruma sebep oluyor olabilir mi? Yazılımsal olarak cozebilir miyim veya.
Up
Samsung A7 ekranında yatay cizgiler cıkıyor
Samsung0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung A7 ekranında yatay cizgiler cıkıyor