Kızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı ustluyum . ilk evlendigimizde yeme icme birdi eşim maasını bile ona veriyodu cunku kadının beyni hasta ben seni buyuttum tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid icin laf ederdi daha gecen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dovuş ayrıldık 1 seneye yakın boyle surdu ama.
İlk maaş gunu eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kucucuk cocugumla hungur hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda cekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın gunu evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. gecmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 bucuk ay oncesine kadar hergun kv gorumce şeytan uclusune maruz kalıyodm cunku evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama kus değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Gorumceler gelse bile artık resmen kapıdan cocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor goruşup goruşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri icin kac defa imalar da bulundu onlara.

Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır goruşmeye başladı cunku işten cıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir suru borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o donem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek icin)
Onlarda sureklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dun orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kac saat oturdular naptılar bilmiyorum

eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde cok kotuydu halen ateşi filan var. Ben hÂla dun ordan kacta cıktığını duşunuyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler soyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs dedm eşime. Ama gercekten oyle kızlar gorseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yuzundeki hali demişti.

Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa goturuyor. O dağa gittiği gun kv yemek goturuyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek goturuyosun adam zaten evine gelecek. Aclıktan oldu mu 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden gec geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi

Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam goruştuler zaten. Ben eşimi bu kadar gormuyorum!

O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Cunku tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek icin uğraşıyor eminim buna. Kurbanda calısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo boyle bişey yok yaaa.

Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasını bu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikce sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hicbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi boyle olmasi sinirimi bozuyor