Allah'ın dualarımı, ne yaparsam yapayım kabul etmemesinin nedeni ne olabilir?
Kabeyi gorduğumde bile aynı şeyleri istedim, tavafta, namazda hep gozlerim dolarak istedim.
Gecen yıl ramazan boyunca her teravih sonrası gozyaşlarıyla yalvar yakar aynı şeyleri istedim.
Hep dindar bir eş ve guzel bir iş istedim. İnadına sanki, madde bağımlısı, alkolik, tipler cıktı yine karşıma... Tavsiye edilenler bile hep boyle cıktı, kapalı olmam rağmen bana layık gorulenlere bakın... İş konusunda ise, yine mulakatlardan oteye gidemedi...
Annem bile "sana ettiğim duaları kimseye etmedim diyor" babam artık pes etti, kimi araya koysa ne yapsa olmadı, surekli cok kısmetsiz olduğumu soyluyor.
Olursa kurban kesicem bile dedim Allah'a. Normalde pek yanaşmadığım, Allah'tan isterken direk istenmeli sayılarla uğraşılmamalı diye duşunup sacma gorduğum her şeyi yaptım neredeyse. Yasinler, salatı tefriciyeler, ayetel kursiler, esmalar... hacet namazları, teheccudler... Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Cok istiyorum ama olmuyor işte. Yıllardır istiyorum ikisini de, liseden beri aynı şeyleri hayal edip dileyip duruyorum. Bu evde daralıyorum, 27 yaşına geldim artık annemle aynı evde olmuyor. İki kadınlı ev oldu burası annemle anlaşamıyoruz temizlikmiş yemekmiş uyuşamıyoruz... kendi ayaklarım ustunde durabilmek, kendi evimin hanımı olabilmek icin cırpınıp duruyorum yıllardır. sevilmek, kollanmak ama saygı duyabileceğim, aklı başında ve Allah'tan korkan birini istiyorum, bir iş istiyorum beni depresyona suruklemeyecek, evden uzaklaştıracak iyi bir iş ama olmuyor işte. Yıpranmaktan başka bir şey olmuyor. Artık istemeyeceğim diyorum bazen, kusuyorum. O zaman da bir şey değişmiyor yine başa donuyorum. İstesem de olmuyor istemesem de ve ben artık dayanamıyorum.
İnsanız, daha ne yapabiliriz ki? Mecburuz, her şey O'nun elinde... Bir umut, dua istiyorum sizden......