Merhaba

Ben bu aralar coğu şeye karşı isteksizim. Hayatımı boşa geciriyor gibi hissediyorum, belki de doğru hissediyorumdur.

Zamanında bazı sağlık problemlerim oldu universite yıllarını verimli geciremedim. Hicbir zaman hırslı bir insan olmadım. Bir şeyleri istedim ama mental olarak hazır değildim mesela sonra kendi kendimi yiyip bitirdim. Başarılı insanları gorup kendimi sucladım.
Dediğim gibi ust uste gelen sağlık sorunları beni yormuştu.

Gecmiş icin aslında pek pişmanlık duymuyorum. Bazı şeyler olması gerektiği icin oluyor ama neden bunları yaşıyorum diye sormadan edemiyorum bazen.

Benim icin tutku diyebileceğim bir şey yok hayatımda. Mesleğim mesela , zaten icra edemiyorum şu an o ayrı bir konu. Bir şeye bağlansam mutlu olacağıma eminim ama beni heyecanlandıran hayata bağlayan bir şey yok.

Depresyonda değilim, bunu ayırt edebiliyorum.
Hayatım cok stabil. Pandemi olmadığı zamanlar da oyleydi.
Ekonomik bağımsızlığımı kazanamadığım icin ailemleyim. Evlenmek istiyorum ama nasibim cıkmıyor o da canımı sıkan ayrı bir konu. Evlenip ne yapacaksın demeyin lutfen, gercekten ne istediğimi anlayacak olgunluktayım. Duzenli ve
huzurlu bir hayatım olsun istiyorum.

Allah ’a şukur herhangi bir sorunumuz yok ama insan kendi duzenini kurmak istiyor, dediğim gibi.

Sanki omur boyu boyle ailemle yaşayacakmış gibi hissediyorum.
Hayat beni nereye gotururse oyle yaşıyorum. Nasıl bu olu toprağı ustumden atarım, canlanırım bilmiyorum.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.