Kızlar valla bu son konu acışım biyolojik babayla ilgili ama cevremde her kafadan bir ses cıkıyor.
Biyolojik babam oldu 2 dairesi varmış. Kızlarından birinin eşi benim eşimi aramış. Ben engellesemde esnaf olduğumuzdan her turlu meydan mali gibi ulaşılıyoruz. Adam kotu niyetli değil oturup konuşalım demiş. Malum biyolojik babanın 4 kızı var hepsi evli cocuklu falan. Oturup konuşmak vs .boyle bir travmayi asla kaldıramam. Ben oncd mirasıda lazım değil dedim. Ama annem 1 dilim ekmeğini yemedin senin hakkın diyor. Babam (uvey) o da benim malim sana yeter mudana etme diyor. Ya bu konuların konuşulmasi bile cok geriyor beni. Duyduğum gece şekerim 50 te duştu bayılmışım. Dun gecede anksiyetem tavan yaptı. Sanki camurdan bir cukura battımda debeleniyor gibiyim. Eşim karışmam diyor. Bende soyle dusundum bu para benden cok annemin hakkı. 19 yaşında boşanıp hayatla mucadele etti. Gencligini hayatini bana adadı. Benim annemin istanbuldaki evi giris kat ve balkonsuz. Bana dusecek payi ekleyip ust katlardan ona daire almayı duşundum. Cok sukur benim ihtiyacım yok. Pandemi falan islerimiz yıprandi ama evim arabam işyerim herşeyim var. Sizce bunu babama (uvey) anlatsam kabul edermi ? Ya da kırmadan nasıl izah edebilirim ?