Arkadaşlar Gunaydın,

Bugun yine yan komsunun bagrismalariyla uyandım. Daha once karşı Komsunun gelininin ve torununun kavga sesleriyle uyandım kac kere. Sabah buraya gelip kızını birakiyor bazendr 2 saat kadar kaliyor. Kavga kıyamet.. Saat 10 u gecince bir sey demiyorum ama baktim sabahin 8nde ve 9 nda yapıldı iki gun ust uste kavgalar bagrismalar ve ben uykumdan uyandim. Bende gelinine kibarca soyledim. Yoneticiye gitmedim. Komsuyuz diye direk onlara soyledim
Tmm dedi gelini. Kv si inkar etti biz değiliz diye birde 2 kat ustumdeki Komsunun uzerine atti. Neyse sonra tekrarlandi. Ben duvar vurdum. O an gelin kızına bak goruyormusun artik millet duvar vuruyor dedi. Ki en cok bağıran kendisi. Bir kac gun sessizlik oldu. Sonra yine devam.
Yoneticiye soyledim. Yonetici dinledi Sonra tmm konuşurum dedi. Meğerse ben onları yoneticiye sikayet etmeden ben onlara ses oluyor dedim diye benim kapi esigimdeki ve onlara hic zarara olmayan kartonumu sikayet etmişler. Yonetici ben sana soylemedim bile dedi. Demekki ondan demisker dedi
neyse yoneticide gelini soylemiş ama yumusatarak iste Yonetici bana kartonu soyleyince bende ses yapriklariji soylemişim gibi. Birdaha yapamazlar dedi.
Amabugun yine 08:20 de odadan odaya bagirarak konusmalariyla uyandım. Kv dede ayni odada hic gelinini uyarmiyor
zaten kv kartonu sikayet etmiş. Cirkefkik uste cıkmak basks bi sey degil. Ki yine her sabah hic yan duvarda yatak odası yok gibi sohbet etmelerindem uyandım yine son gunlerde ama ona bi sey Denirmi bilemedim. Fakat odadan odaya bagirilmaz. Yonetici sanki ben onların o denli bagrislarini oylesine soylemisum gibi soykerse onlardaki terbiyesizlikle devam bagirirlar. Yalniz bi anneyim
.basimda erkek yok diyemi boyle yapıyorlar gerekirken babam geldiginde amcaylami konuşsun diyeyimmi Yoneticiye? Amcadan cekınir belki karısı bence ama had asmakmi olur boyle demem. Birde amcada onlar gibi cikarsa iyice yuz goz oluruz. Fikirlerinize ihtiyacım var. Uyandıgimdan beri icim oylr gergin ki anlatamam .
Ben yalniz