İkame olarak samsun A3 marka bir telefon kullanıyordum. Telefon icin gecici olarak bir Gmail hesabı oluşturdum. Bugun telefonu geri verecekken sıfırlayacaktım. Sanırım Google hesabından cıkış yaptım ancak sıfırlamak icin Samsung Account'dan da cıkmam gerekiyor. Telefona girdiğim Gmail hesabına giriş yapmaya calıştığımda şifremi kabul etmiyor, şifremi unuttum deyince de hesabın size ait olduğu doğrulanamadı diyor. Telefona hard reset atsam telefonu tekrar actığımda aynı hesabın şifresini ister mi?
Gmail vb. servislerde bu mail adresiyle oturum acmaya calıştığımda adım soyadım cıkıyor ama şifre girdiğimde "siz olduğunuzu doğrulayamadık" diyor.

Arkadaşlar sorunu cozdum. Cozum ise basit: Samsung account'a web sitesi uzerinden giriş yapıyorsunuz.
Eğer telefon numaranızı eklediyseniz ya da başka bir kurtarma epostası onun uzerinden şifreyi sıfırlayın.
Telefondaki samsung account şifre değiştiği icin sizden yeni şifrenizi girmenizi isteyecek. Daha sonra giriş yapıp telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına dondurebilirsiniz.