Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım başarılı bir iş adamı bir etkinlikte tanıştık ancak inanılmaz zengin. Ben normal bir calışanım. Başarılı bir kariyerim var ancak Turkiye şartlarında cok da iyi bir gelirim yok yeni mezunum zaten. İlişkimiz daha cok yeni aramızda maddiyat hic sorun olmadı ama ilerde olur mu bilmiyorum ve şu an da nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Onun yaşayış şekliyle benimki cok farklı ben Ay sonunu zor getirirken o inanılmaz paralar harcıyor. Ben şu ana kadar onun benim icin para harcamasına pek musaade etmedim etmem de zaten ama hep boyle diken ustunde mi olacağım bilmiyorum. Asla parayı sorun edecek biri değil zaten o da calışarak kazanmış ben de zaten ondan durumumu saklamıyorum ancak hep kendimi kotu hissediyorum. Ortak bir noktada buluşabilecek miyiz bilmiyorum. Ona kalsa sorun yok hatta bana kızıyor bırak senin icin harcayayım diye ama yok yapamıyorum. Biliyorum bunu sorun edecek biri değil hatta bana hayran olduğunu cunku cok başarılı, zeki, guclu biri olduğumu hep soyler ama bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Bazen benim de maddi sıkıntılarım var batarsam sen bana bakarsın artık diyor ama o kadar belli ki ben kendimi kotu hissetmeyeyim diye soyluyor cok da tatlı bir hareket bence ama bilmiyorum şu "para avcısı kız" konumuna duşme korkusu kafamı cok kurcalıyor. Bir de cok yanlış ama etraftan da cekiniyorum. Kendi arkadaşlarıma bile soyleyemedim onu onlar bile belki buldu zengin adamı diye duşunur diye. Durumlar sıkıntı yani sizden yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkurler