Merhaba hanımlar. O kadar kotu hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum careyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var uzerinden tam 8 yıl gecti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gonderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim cunku bugune kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıc olsun dedim. Fakat dun merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza soz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği icin mahallesinden bile gecmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi iceren bir mesajı bile gormek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Cunku ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hic merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammulunun olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kotu olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lutfen.